CIRKULATIONSMASSAGE – FRÄMJAR VÄLMÅENDE GENOM ÖKAT BLOD- OCH ENERGIFLÖDE

Cirkulationsmassage är en effektiv behandlingsmetod som fokuserar på att främja bättre blod- och energiflöde i hela kroppen. Som erfaren massör i Karlstad är jag glad över att erbjuda massage som kan hjälpa dig att lindra smärta, öka din energinivå och förbättra ditt övergripande välmående.

 

Fördelar med cirkulationsmassage

  • Smärtlindring: Cirkulationsmassage kan erbjuda lindring från smärta och obehag.
  • Förbättrat välbefinnande: Genom att öka blod- och syreflödet hjälper cirkulationsmassagen till att förbättra ditt övergripande välmående.
  • Stressreducering: Denna behandling främjar avslappning och minskar stress.

 

Boka din massage i Karlstad

För att boka din behandling, klicka enkelt på ”Boka” och välj den tid som passar dig bäst. Jag ser fram emot att guida dig genom denna holistiska upplevelse och hjälpa dig att främja ditt övergripande välbefinnande genom cirkulationsmassage. Om du har några frågor eller vill veta mer om mina massagebehandlingar, tveka inte att kontakta mig via e-post eller telefon. 

Välkommen till Åhgrens Massage i Karlstad!

 

Letar du efter en annan massagebehandling?

Hos Åhgrens Massage finns en rad olika behandlingar, såsom Reiki healing, lymfmassage, triggerpunkter, energimassage och fler. Vilken söker du idag?

Lite mer om cirkulationsmassage – en riktig “genomkörare”


Många sjukdomar och smärttillstånd kan härledas till blockeringar i de kroppsliga system som ansvarar för att förse vävnader med blod och syre. När dessa system inte fungerar korrekt, kan kroppen reagera med smärta och ohälsa. Det kan bland annat bero på ackumulering av slaggprodukter i organ och kärl.

 

Cirkulationsmassagen är skapad för att ge kroppen en omfattande ”genomkörare”. Den påverkar blod- och lymfkärl, energibanor och nervsystem, vilket resulterar i ett förbättrat flöde av blod och energi i kroppen. Denna behandling går till grunden med orsakerna till smärta och ohälsa, inklusive vävnadsskador, stress, rökning, medfödda defekter och till och med att ha på sig mycket åtsittande kläder som kan leda till cirkulationsrubbningar.

 

Inför behandlingen

Hjälper massage mot värk i axlar, nacke och rygg?

Massage kan hjälpa emot alla former utav värk och inflammationer i mjukdelar och muskler.

Kan man gå ofta på behandling?

I början är det en fördel att gå intensivt för att få igång cirkulation och utrensning i kroppen.

Måste massage göra ont?

Har man besvär, t ex. inflammation, brukar det vara ett bra tecken om det gör “göttont”. Då sätter massagen igång en läkningsprocess.