LYMFMASSAGE – FRÄMJA IMMUNFÖRSVARET

Har du problem med frekventa förkylningar eller svullnader? Min lymfmassage i Karlstad är utformad för att främja ditt immunförsvar genom att stimulera lymfsystemet. Detta system är avgörande för att hantera gifter, bakterier och virus i din kropp. Som certifierad massör i Karlstad fokuserar jag på att öka lymfflödet och främja din hälsa genom denna massagebehandling.

Fördelar med lymfmassage

  • Immunförstärkning: Lymfmassagen hjälper till att stärka ditt immunförsvar genom att rensa lymfsystemet.
  • Stressreducering: Denna behandling minskar stress och ger avkoppling.
  • Förbättrad cirkulation: Genom att öka lymfflödet förbättras cirkulationen i hela kroppen.

 

Boka din lymfmassage i Karlstad

För att boka lymfmassage i Karlstad, välj “boka”. Då landar du på sidan där du själv kan boka en tid för massage som passar.  Undrar du något om lymfmassagen, massagebehandlingar i stort är du mer än välkommen att kontakta mig på telefon eller mail. 

Varmt välkommen till Åhgrens Massage i Karlstad!

 

Letar du efter en annan massagebehandling?

Hos Åhgrens Massage finns en rad olika behandlingar, såsom Reiki healing, triggerpunkter, energimassage och fler. Vilken söker du idag?

Lite mer om lymfmassage – hjälp kroppen att hålla sig frisk

Lymfkörtlarna sitter på olika ställen i kroppen – exempelvis armhålorna, hals, mage, ljumskarna m.m. Lymfvätskan kan stagnera och ge svullnad om det är dålig fart på genomblödningen. Då gäller det att få fart på lymfan så att immunförsvaret kan fungera på ett bra sätt.

Det lymfatiska systemet utgör kroppens viktigaste försvarssystem mot olika angrepp av mikroorganismer. Då lymfan ska bryta ner och transportera stora ämnesbitar, rör den sig relativt långsamt. Ju mer slaggprodukter och gifter den får att ta hand om – desto större risk är det att systemet blir överbelastat I och med detta kan att lymfa ”stocka sig”. När detta sker rubbas kroppens ämnesomsättning och självläkningsförmågan blir nedsatt eller upphör helt.

Så, att hålla lymfvätskan igång är alltså att hålla sig frisk.

Varmt välkommen att boka din massagebehandling!

Inför behandlingen

Hjälper massage mot värk i axlar, nacke och rygg?

Massage kan hjälpa emot alla former utav värk och inflammationer i mjukdelar och muskler.

Kan man gå ofta på behandling?

I början är det en fördel att gå intensivt för att få igång cirkulation och utrensning i kroppen.

Måste massage göra ont?

Har man besvär, t ex. inflammation, brukar det vara ett bra tecken om det gör “göttont”. Då sätter massagen igång en läkningsprocess.