Jag  som står bakom Åhgrens Massage heter Urban Åhgren och är utbildad, certifierad massör. Första massagekurserna gick jag 1989 när jag bodde i Leksand. Sedan började jag massera på fritiden några år och gick samtidigt ytterligare kurser.

1993, när jag bodde i Falun, utbildade jag mig till massageterapeut. Strax därefter startade jag mitt företag
Åhgrens Massage. Efter ett par år vidareutbildade jag mig hos en blind massör (Sven Lundin). Han hade tagit fram en egen metod, kallad cirkulationsmassage. Det var ett riktigt lyft. Efter det kunde jag känna hur hela kroppen mår, och inte bara musklerna. Jag kunde börja hjälpa kunder med värkproblem på ett helt annat och bättre sätt.

Sedan dess har jag gått ytterligare många kurser och utbildningar. Jag vågar säga att jag känner till det mesta inom terapeutbranschen.

1999 flyttade jag tillbaka till Karlstad/Hammarö. Fick en flygande start med full almanacka redan efter några månader. Sedan dess hjälper jag Värmlänningar (mestadels) med olika besvär i kropp och själ.

Min tid delar jag mellan mottagningen (Viken, mittemot Pekås) och företag som jag åker ut till och hjälper personalen att hålla sig i form.

Jag åker även till SPA-hotell och arbetar ibland.

Mitt arbete känns meningsfullt när jag i princip varje dag ser, känner och får höra att kunderna mår bättre. En sådan ynnest önskar jag att alla får uppleva. Jag trivs med mitt arbete tack vare mina kunder. Du är också varmt välkommen!

Hjärtliga hälsningar
Urban

Kontakta mig

MIN MOTTAGNING

Jag har en egen mottagning för massagebehandlingar som ligger i Viken i Karlstad (mittemot Pekås) där jag sedan starten 1999 tagit emot mina kunder.

Det är ett bra läge – centralt på ett sätt, fast samtidigt lugnare och inte alls så mycket trafik. Parkeringsplatser finns det gott om.

Har två stora skyltfönster ut mot gatan. Där har jag tagit hjälp av Feng-Shui-konsulten Marie Öberg som skapat ett fönster dominerat av yin, och det andra av jang.

Även inne i mottagningen har hon skapat en behaglig atmosfär. Väntrummet är mjukt med härliga färger samt vackra, sköna fåtöljer.

Behandlingsrummet har en lugn, rofylld känsla. Många kunder slappnar av ordentligt på djupet, och det är nog där som mycket av läkning och tillfrisknande sker.

Jag vågar säga att det finns goda energier där som kan hjälpa också dig att må bra.

Med start den 20/4 -23 kommer jag, på torsdagar, ta emot kunder på EVP (EgenVårdsPoolen). EVP hittar du på Nolgårdsvägen 37, 663 41 Hammarö, längs med Hammaröleden – granne med veterinär och hunddagis. Kontakta mig för mer information.

Välkomna att höra av er och prova.

Inför behandlingen

Hjälper massage mot värk i axlar, nacke och rygg?

Massage kan hjälpa emot alla former utav värk och inflammationer i mjukdelar och muskler.

Kan man gå ofta på behandling?

I början är det en fördel att gå intensivt för att få igång cirkulation och utrensning i kroppen.

Måste massage göra ont?

Har man besvär, t ex. inflammation, brukar det vara ett bra tecken om det gör “göttont”. Då sätter massagen igång en läkningsprocess.