Vill man ha en framgångsrik, välmående arbetsplats är det en klar fördel om man sköter om personalen. Det gör man på ett bra sätt genom friskvård, och där spelar företagsmassage en viktig roll. Genom att kontinuerligt och förebyggande komma ut till er arbetsplats och ge massage till de anställda kan man verkligen förebygga ohälsa och samtidigt hjälpa personal att må bättre som haft problem.

Det är inte bara det fysiska som påverkas – även det mentala är en viktig bit i det hela. Det blir som din stund där du slappnar av och laddar upp ny mental kraft. Dessutom ger det ytterliggare positiva effekter. Exempelvis skapar det en subtil positiv känsla på arbetsplatsen där medarbetarna känner att de är värda att satsas på.

Jag har flera olika metoder att välja emellan, dessutom anpassar jag mig till kunden, så det brukar alltid gå att hitta något som passar. Bänk, papper, handdukar m.m. har jag med mig så det enda som behövs är ett rum tillräckligt stort för att slå upp bänken.

Att jag kommer ut till arbetsplatsen är själva poängen – hjälpen kommer ut till behovet. Jag brukar vanligtvis behandla mellan 6-10 personer, ibland fler, och kommer ut regelbundet på bestämda dagar, tider. Personalen får skriva på tider på ett schema i förväg och därefter kommer jag ut och behandlar. Smidigt.

Jag har arbetat med detta så pass länge att jag vågar säga att det är lönsamt för er. Företagsmassage är bra för företaget.

 


För dig som är ansluten till  friskvårdsleverantören E-passi erbjuds massage via ditt företag.

 

 

Kontakta mig

Inför behandlingen

Hjälper massage mot värk i axlar, nacke och rygg?

Massage kan hjälpa emot alla former utav värk och inflammationer i mjukdelar och muskler.

Kan man gå ofta på behandling?

I början är det en fördel att gå intensivt för att få igång cirkulation och utrensning i kroppen.

Måste massage göra ont?

Har man besvär, t ex. inflammation, brukar det vara ett bra tecken om det gör “göttont”. Då sätter massagen igång en läkningsprocess.