deep-tissue-massageFör dig som önskar djup avslappning och värme. Det påverkar hälsan på ett djupt plan, både fysiskt och mentalt. Om man tänker sig att allt i tillvaron är energier (det har även modern vetenskaplig forskning klarlagt – kvantfysik) då är den som healar som en länk mellan den yttre tillvaron och till den som tar emot läkande energier.


Bra att veta!

Jag är nu färdigutbildad Reiki Master efter att ha studerat denna healingform under flera års tid. Genom denna utbildningsform lär man sig att hjälpa andra människor, sig själv samt olika saker i tillvaron. Det handlar om energin som finns runtomkring och inom oss.

Även vetenskapen börjar inse att det finns en grundläggande energi/kraft i tillvaron.


Man behöver inte göra det så svårt – det kan räcka långt genom att konstatera att det fungerar. Så man överför helt enkelt läkande energier till den människa/kund som man behandlar. Kraften brukar gå till det ställe eller omständighet som bäst behöver helas. Vid Reiki Healing känner kunden ofta en djup, värmande känsla av välmående. Många gånger vävs denna kraft naturligt in i kropp och själ utan att man behöver stanna till något extra. Det är skönt att få healing.

Kunskapen om att en osynlig energi strömmar genom allt levande, har funnits sedan urminnes tider hos många olika kulturer. De har också känt till att denna energi är nära förknippad med hälsa och sjukdom. Det finns många olika metoder för att förbättra och öka energiströmmarna i kroppen, varav Reiki är en. Denna healingmetod har sina rötter långt tillbaka i forntiden. Dr Usui, från Japan, återupptäckte den i slutet av 1800-talet, och sedan dess har metoden spritts över hela världen. Ordet Reiki betyder Universell Livsenergi. Healingtekniken innebär att man överför denna energi till sig själv och andra.

Reiki handlar också om ett sätt att leva och tänka, och hur vi kan påverka vår kropp och vårt liv. Det är de negativa tankarna och känslorna som skapar energiblockeringar, som i sin tur skapar ohälsa. Reiki hjälper till att lösa upp blockeringarna, så att energierna kan flöda fritt igen. Men för att de goda resultaten ska bli varaktiga, måste vi medvetet förändra vårt tankemönster. Den universella livsenergin och Reiki Healing arbetar alltså på djupet – med orsakerna till sjukdomar.

Inför behandlingen

Hjälper massage mot värk i axlar, nacke och rygg?

Massage kan hjälpa emot alla former utav värk och inflammationer i mjukdelar och muskler.

Kan man gå ofta på behandling?

I början är det en fördel att gå intensivt för att få igång cirkulation och utrensning i kroppen.

Måste massage göra ont?

Har man besvär, t ex. inflammation, brukar det vara ett bra tecken om det gör “göttont”. Då sätter massagen igång en läkningsprocess.